Blog
Onze ICT-man: Theo Vos
Iedereen heeft het nodig: iemand die ondersteund als je er even niet uit komt met je laptop of computer. Bij ons is dat Theo Vos. In deze blog lees je meer over onder andere zijn werkzaamheden, de sfeer bij Evers en trends op het gebied van ICT.
De loempia: onze favoriete taugésnack
Wie aan een gerecht met taugé denkt, zal waarschijnlijk denken aan de loempia. Maar waar komt dit smakelijke hapje oorspronkelijk vandaan? En waarom de naam ‘loempia’? Wij zetten het in deze blog voor je op een rijtje.
Onze logistiek: diensten en uitdagingen!
Voor deze blog interviewden wij twee van onze logistieke toppers, Freek Flemminks en Alfred Kersten. Van onze routes, leverpatroon en levertijden tot aan (lokale) uitdagingen en trends. Het komt allemaal aan bod in deze blog over onze logistieke diensten!
Duurzaamheid bij Evers Specials
Bij ons draait duurzaamheid om ondernemen met respect voor de natuur, de omgeving en de maatschappij. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe wegen om de ecologische voetafdruk van ons productieproces tot het minimum te beperken. Lees in deze blog over meer over duurzaamheid bij Evers Specials!
Hoe bewaar je taugé?
Met een knapperige bite, heldere kleur en neutrale smaak hoort taugé op elk bord thuis. Voor een optimaal product, is goed bewaren erg belangrijk. In deze blog vertellen we je daarom alles over het bewaren van taugé!
Taugé in het Internationaal Jaar van Groenten en Fruit
2021 is door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Internationaal Jaar van Groente en Fruit. In deze blog vertellen we meer over dit bijzondere jaar en bespreken we de ontwikkelingen in groente in 2021.
Taugé bereiden: ontdek de mogelijkheden!
Taugé kun je op veel manieren bereiden, van wokken tot blancheren, en van pureren tot frituren. In deze blog hebben wij de verschillende bereidingswijzen voor je op een rijtje gezet!
Vier redenen waarom taugé zo gezond is
Door de neutrale smaak en knapperige bite kan je taugé aan veel gerechten toevoegen. Dat is niet alleen lekker, maar ook goed voor je! Taugé bevat weinig calorieën en koolhydraten en zit boordevol vitaminen en mineralen. In deze blog vertellen wij over vier redenen waarom taugé zo gezond is.
Terugblik op het Food Crisis Management Event
Op 2 september 2020 namen meer dan 200 essentiële stakeholders voor food crisis management deel aan Freshfel en ESSA’s digitale online Food Crisis Management Event. Evers Specials was sponsor van dit event. Lees in deze blog meer over de inzichten die we tijdens het event hebben opgedaan.
Voedselveiligheid van onze taugé
Voor consumenten moeten veilige groenten vanzelfsprekend zijn, maar bij ons als producent speelt de borging van kwaliteit en voedselveiligheid een grote rol. Samen zetten wij ons elke dag in om voedselveilige taugé van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren. Hoe zorgen wij dat onze taugé veilig is voor consumptie? Lees in deze blog meer over voedselveiligheid bij Evers Specials.
De mungbonenspecial
Sinds de afgelopen jaren maakt de voorheen vrijwel onbekende mungboon een steeds snellere opmars in de westerse keuken. Mungbonen zitten bomvol met hoogwaardige eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. Ze worden vooral gebruikt om taugé van te kweken. Lees in deze allereerste blog meer over de kracht van dit kleine boontje.