Copyright © All rights reserved by Evers Specials

Privacy beleid

Evers Specials Taugé Assortiment Contact 
Follow us

Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten. Door een dagelijkse oogst (7/7) en logistiek in eigen regie wordt versheid constant gegarandeerd.

Evers Specials B.V.

Stationsstraat 33

6515 AA Nijmegen

Holland

Telefoon: +31 (0) 243 / 481 422

Telefax: +31 (0) 243 / 482 140

E-Mail: info@eversspecials.nl

Recepten Recepten
#Transport
Taugé
Recepten
Transport
Taugé

Klanten login

Taugé stamppot


Back (history)

Bereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in de kippenbouillon gaar. Snijd de paprika in hele kleine stukjes. Verhit boter in een koekenpan en bak het gehakt rul en voeg vervolgens de paprika toe. Bak de spekreepjes in eigen vet (geen olie of boter nodig). Roer de crème fraîche en de mosterd door de spekjes. Giet de aardappelen af en stamp grof met de pureestamper. Schep het spekmengsel erdoorheen. Kook water in een waterkoker. Doe de taugé in een vergiet. Giet het kokende water uit de waterkoker over de taugé. Voeg de taugé aan de puree en het spekmengsel toe en meng het goed met elkaar. Maak, op een bord, een bedje van gehakt en schep daar vervolgens de stamppot op.  


Serveertip: meng wat rucola door de stamppot.

Ingrediënten voor 4 personen

5oo gr gehakt

1 pot kippenbouillon

500 gr taugé

1 paprika

3 el boter

125 gr magere spekreepjes

1 bekertje crème fraîche (200 gr)

2 el Limburgs mosterd